"Syng med" aften med "Dyveke"

Starter Februar 28, 19:30
Kategorier: Koncert, Syng med
Hits: 703

Nu kan du komme til en nostalgisk viseaften med en nogle musikere, der giver nyt liv til gamle danske film- & revysange fra 20’erne, 30’erne og 40’erne.Hvem husker ikke ”Pige træd varsomt”, ”Gå med i lunden”, “Glemmer du” eller ”Man binder os på mund og hånd”? Sidstnævnte sang er fra Poul Henningsen og Kai Normann Andersens revy Dyveke med Liva Weel i hoverrollen. Titlen på denne fremragende revy gav inspirationen til navnet på duoen, som du læser om netop nu.

DYVEKE er tro over for originalerne, men tilfører samtidig sangene nyt liv i form af nye arrangementer, diverse vokalharmonier samt en ny og anderledes instrumentering.

Musikken leveres af Torben Warncke på ukulele, guitar, sang og Henrik Prip Eriksen på guitar, sang og som trio med Olav Gudnason på kontrabas.


Pris 95,- Køb billletter på Place2book.com HER


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok