Den eneste ene - Hvem er det ? v/ Jacob Olrik

Starter Marts 13, 19:00
Kategorier: Foredrag
Hits: 80

Hvem er den eneste ene? Og hvorfor skal vi finde vores egen vej i livet, for at kunne forene os med andre?

Går du og drømmer om at være mere sprudlende, levende og glad i låget? Savner du mere fællesskab, flere lykkesus, mere kærlighed, mere sex? Så kom og få inspiration til at sætte gang i livets glæder. Find eventyrlysten og lidenskaben frem, og sæt ild under dine drømme. Men det kræver, at du tør sige fuck! Og være DIG. Er du parat?

Oplev Jakob Olrik i foredraget Den Eneste Ene! Læg hovedet bagover af grin, få fyldt maven med boblende tro på fremtiden, og få farverige idéer med hjem i håndtasken. Det er tid til at finde modet frem og slippe dig selv løs! Kærlighed er liv - Og livet skal leves. Et humoristisk og inspirerende foredrag. der sætter gang i tanker og handling. 

- For singler og par, mødre og fædre, venner & veninder 

Priser: Dobbeltbillet 300,- / Enkeltbillet 179,-
Køb billetter på Jakobs Blog HER

 

 


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok