Foredrag om "De" v/ Helle Helle

Starter Marts 21, 18:00

Helle Helles roman "De" er en skildring af et mor-datter-forhold. Det er en fortælling om sygdom og kærlighed og om at gå på gymnasiet i begyndelsen af 80erne. Om sprog, der ikke slår til, men alligevel gør det. I foredraget fortæller Helle Helle om sit forfatterskab med hovedvægt på romanen "De". Om skriveprocessen. Hvordan bliver en roman til? Og hvorfor bliver den – heldigvis – aldrig som planlagt? Helle Helle er en af Danmarks mest anerkendte forfattere og har vundet flere priser for sit imponerende forfatterskab. Hun formår med en saglig realisme at indfange trivialiteten i almindelige menneskers hverdag, hvilket også er en af grundene til bøgernes store popularitet.

Helle Helle er opvokset i Rødby. Hun er uddannet fra forfatterskolen 1991 og debuterede i 1993. Helle Helle har udgivet noveller og romaner som “Rødby-Puttgarden” (2005), “Ned til hundene” (2008), “Dette burde skrives i nutid” (2011) og “Hvis det er” (2014). Helle Helle har blandt andet modtaget De Gyldne Laurbær, Kritikerprisen og PO Enquist-prisen. Hendes bøger er oversat til atten sprog.

Entre:150,- plus gebyr. Tilmeld dig på Billetto.dk HER
Arrangereret af Sind Skolerne

 


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok