Hvorfor er det så svært at lære dansk?

Starter Marts 25, 17:00
Kategorier: Foredrag
Hits: 48

"Rødgrød med fløde" Alle, som har prøvet at lære dansk som voksne, er enige om, at dansk er svært at lære. Dansk er vanskeligt at lære ikke kun for voksne, som lærer dansk som andetsprog, men også for børn, som lærer dansk som modersmål. Foredraget giver et forskningsbaseret bud på, hvad det er ved det danske sprog, som udfordrer dem, der gerne vil eller skal lære dansk.

Foredragsholder er Ocke-Schwen Bohn, professor i engelsk lingvistik, hvis speciale er indlæring af modersmål hos spædbørn og børn samt indlæring af andet- og fremmedsprog hos voksne.

Arrangereret af Folkeuniversitetet.
Entre: 125 ,- Tilmeld dig på Folkeuniversitetets hjemmeside HER


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok