Mærk efter! Om stress og selvregulering

Starter April 02, 17:00
Kategorier: Foredrag
Hits: 48

Flere og flere danskere føler sig stressede og mange i sådan en grad, der går ud over glæden, trivslen og sundheden. Stress findes i flere varianter: følelsesmæssig, mentalt og biologisk stress. I håndteringen af stress har fokus i årevis især været på arbejdsrelateret, mentalt stress, men følelsesmæssig stress i alle livets relationer fylder bestemt også meget. Ofte meget mere end det adresseres.
 
I foredraget tager han afsæt i sin nyeste bog 'Mærk efter! - og gør det i tide' og beskriver helt nye aspekter af emotionel stress, og hvordan vi alle kan lære at håndtere følelsesmæssig stress på mere hensigtsmæssige måder. Du vil komme hjem med brugbar viden og konkrete redskaber, som du både kan bruge på dig selv og i dit arbejde – især hvis du arbejder med mennesker. Du vil også få ny viden om, hvordan du kan opbygge robusthed (resiliens) i forbindelse med stress og de små og store stød, livet giver.

Efter foredraget kan du læse videre i Jesper Bay-Hansens nye bog, idet du vil få udleveret et eksemplar af brugsbogen i forbindelse med foredraget. Hvis du allerede har ”Mærk efter!”-bogen, er det muligt i stedet at få et eksemplar af bogen ”Medglæde – kunsten at glæde sig med andre”. Kommer I som par, er det også muligt at få et eksemplar af hver bog.

Læge, klinisk sexolog og foredragsholder Jesper Bay-Hansen har arbejdet med livets glade og svære følelser i årevis. Han har skrevet flere kendte bøger om livsglæde, medglæde, lykke, lyst, seksualitet og trivsel, og flere af hans bøger bruges i undervisningen på forskellige terapeut-, social- og sundhedsuddannelser.

 

Entre: 295 ,- inkl. bog. Meld dig til på Folkeuniversitetets hjemmeside HER
Arrangereret af Folkeuniversitetet.


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok