3 foredrag om vin - vinens kultur og stilhistorie

Starter April 04, 15:30
Kategorier: Foredrag
Hits: 50

 

Overskrifter  de 3 gange er:

• 4.april.2019 kl. 16:30 - 18:15
Vin i historien v/ René Langdahl Jørgensen, cand.mag., vinexpert  – et strejftog gennem 8000 års vinhistorie er kultur-, litteratur- og kunsthistorie. Der findes stadig vine, som laves mere eller mindre som i gamle dage, men moderne vinfremstilling er et helt andet sted end romerne og cisterciensermunkeordenen var.

• 25.april .2019 kl. 16:30 - 18:15
Vin i Toscana v/ René Langdahl Jørgensen, cand.mag., vinexpert – måske Italiens ædleste vinregion med en lang række verdenskendte appellationer, hvor historien vejer tungt, ja den tynger måske ligefrem, men giver også dybde. Hør om regionens vinhistorie, appellationernes tilbliven, deres op- og nedture, de moderne tiltag og områdernes image.

• 9.maj.2019 kl. 16:30 - 18:15
Fransk vin før og nu v/ André Devald, HA, HD, forfatter, vinexpert, underviser på Vinakademiet. Tendenser i fransk vin og den historiske udvikling i fransk vinstil og vinkultur. Fransk vin er ikke hvad det var engang – den er meget bedre! Alligevel er landet under pres fra globale konkurrenter, vejret og ikke mindst de franske forbrugere. Mulighed for Spisning: Tapas i Café T den 9/5 kl. ca. 18.15. Sæsonens tapas inkl. vand/øl/vin pris: 100,00 kr.

Entre: 495,- inkl smagsprøver. Tilmeld dig på Folkeuniversitetets hjemmeside HER
Arrangereret af Folkeuniversitetet.


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok