Countrykoncert med Slåbrock Trio / Kjeld Torbjørn

Starter April 04, 19:30
Kategorier: Koncert, Rock / Pop
Hits: 716

- Ikke for at prale, men…. Jeg er ofte er blevet sammenlignet med Bob Dylan. Og med Anne Linnet. Siger Kjeld Torbjørn – og tilføjer med sit karakteristiske skæve grin: - Præcis som de to, så havde jeg heller aldrig fået lov at synge, hvis ikke jeg selv havde skrevet sangene.

 Men – så ringe står det nu slet ikke til. Faktisk har nu 69-årige Kjeld Torbjørn bevaret mere af sin gamle sangstemme end omtalte Dylan. Og dét til trods for at han gennem 25 år slet ikke brugte den. Fra 1984, hvor det legendariske Slåbrock Band blev opløst, oplod frontmanden og sangskriveren kun sin røst ved familiefester og julegudstjenester. Indtil han i 2010 som efterlønner fik lysten til at optræde tilbage – og siden er det gået løs på scenerne rundt om, dels med sange fra en ny CD ”Den dér med ham dér fra Slåbrock Band”, dels med de gamle Slåbrock-hits.

 Kjeld Torbjørn var og er mr. Slåbrock, der (med undtagelse af ”Banko”) skrev alle de store hits, som det legendariske nordjyske band havde succes med i 1970’erne og ’80erne. I alt 3 vinyl-LP’er blev tilsammen solgt i langt over 100.000 eksemplarer. Og SB blev kendt som et af de mest forrygende live-bands i Danmark.

Arr. Aalborg Country Music Club

Entré 140,- / medlemmer 110,- Billetkøb sker gennem henvendelse til klubben HER eller på tlf 20623204