• Julemandens værksted

    Julemandens værksted

    På lørdag 1 december kan du lave dine egne julegaver på Trekanten, og pakke dem ind. Der er musik og julegodter, og måske kommer julemanden forbi?
  • 1

Aalborg Øst dag

Starter September 01, 11:00
Kategorier: Marked, Byfest
Hits: 449

Aalborg Øst dagen er en årlig tilbagevendende event i Aalborg Øst, første lørdag i september. Der er Aalborg Øst dag lørdag 1. september 2018 på arealerne bag Tornhøj Idrætscenter.
Der er gratis adgang, ligesom mange forlystelser er gratis - eller billige.

Hvad går det ud på ?
Vi vil gerne vise hele Aalborg Øst, alle de spændende ting, der sker i bydelen - og der er mange. Man kan opleve boder med foreninger og institutioner fra Aalborg Øst. De fleste har aktiviteter.
Der er desuden cafe, kræmmermarked, to musikscener, gøgl og underholdning, det meste lokalt. Så du kan præsentere din interesse, din forening, eller din institution på pladsen.

Hvem betaler?
Aalborg Øst dagen er et non-profit foretagende hvor pengene til afholdelsen kommer fra bl.a Kvarterværkstedet, Borgerforum Aalborg Øst, Boligforeningerne og andre sponsorer, samt fra indtægter ifm. selve arrangementet.

Frivillige kan vi altid bruge
Aalborg Øst dagen er afhængig af frivillig arbejdskraft. Vi kan altid bruge flere til at hjælpe med at planlægge, og hjælpe til på dagen. Kontakt Kvarterværkstedet, hvis du vil høre mere.

Husk at der er informationsmøde tirsdag 14. august kl. 19, også i Tornhøj Idrætscenter.

Tilmelding foregår på Kvarterværkstedets hjemmeside HER

Facebook: www.facebook.com/AalborgOestDagen

For yderligere oplysninger kontakt:
Kvarterværkstedet, tlf. 99317616
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok