• Julemandens værksted

    Julemandens værksted

    På lørdag 1 december kan du lave dine egne julegaver på Trekanten, og pakke dem ind. Der er musik og julegodter, og måske kommer julemanden forbi?
  • 1

Fra psykisk syg til rollemodel

Starter September 18, 19:00
Kategorier: Foredrag
Hits: 318

Christina-Regitse Pedersen er vokset op i en dysfunktionel familie med alkohol, omsorgssvigt, vold, incest og seksuelle overgreb. Som en følge af det udviklede jeg psykiske lidelser som borderline, PTSD, angst og depression. Hun er i dag helbredt for sine psykiske lidelser og bruger sine mine egne levede erfaringer til at give studerende og socialfagligt personale som pædagoger, sygeplejersker, socialrådgivere.
Der er ingen pause i arrangementet, men kaffe og kage serveres ifm afviklingen.
Arrageret af Kulturværkstedet på Trekanten.

Pris 50,- inkl kaffe og kage
Pris 75,- for billet til begge foredrag "Fra pskyisk syg til rollemodel" og "
"

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok