• Vinterferie med indianer tema

    Vinterferie med indianer tema

    I vinterferien kan du komme og lege med 9220 De Frivillige og lave indianerting, som hovedprydelse, amuletter og meget mere.
  • 1

Mit livs rejse

Starter Februar 12, 19:00
Kategorier: Foredrag
Hits: 153

Palle Brøndum har siddet i kørestol i de sidste 26 år, men det har aldrig forhindret ham i at rejse.  
I november forrige år var han på rejse til Kenya med en dansk rejseleder. Rejsen til Kenya skulle bruges til at undersøge tilgængeligheden for personer med et handicap. Men det blev til meget mere end det. Det blev til en fantastisk tur med en masse uventede oplevelser, som Palle fortæller om og viser billeder fra. Her er masser af tips og råd at hente, hvis du selv er handicappet, og overvejer at tage på langfart.

Foredraget varer 1½ time og derefter er der tid til spørgsmål.

Entré 25,- inkl. kaffe og kage. Køb billetter på Place2book.com HER


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok