• Local Night - Christmas Edition

  Local Night - Christmas Edition

  Så er der fuld smæk på Local Night med to suveræne bands: Les Men og Via Mala. Et rigtigt julebrag torsdag 14.dec.kl.18. Be there ! 
 • Lukkedag fredag og lørdag 15. og 16.12

  Lukkedag fredag og lørdag 15. og 16.12

  Trekanten har ekstraordinært lukket, da vi skal have lagt nyt gulv. Kom forbi og se det allerede på mandag 18.12.
 • 1
 • 2

Lille Skole for Voksne

Starter Marts 27, 00:00
Kategorier: Undervisning/Kursus
Hits: 976

En aftenskole målrettet psykisk sårbare voksne starter nu på Trekanten. Skolen hedder Lille Skole for Voksne i Aalborg og er etableret i et samarbejde med Sind skolerne i Aalborg.
Fag som glaskunst, yoga, mindfulness, maleri, kreative fag og engelsk er på menuen. Hvordan man håndterer f.eks. en diagnose som angst, depression, stress er også i kataloget. Herudover kan du komme til debatarrangementer, foredrag og ind imellem en koncert.
Undervisningen på Lille Skole for Voksne foregår på små hensyntagende hold med 4-6 deltagere og varetages af lærere, som er faglig dygtige hver på deres felt.
Sind Skolerne tilbyder undervisningen i henhold til den folkeoplysende voksenundervisning, og henstiller til at personer som er i behandling hos psykiater
eller psykolog snakker med dem om deltagelse på kurserne - du skal have en diagnosticeret psykisk lidelse for at deltage. 

Tilmelding via Lille Skole for Voksnes hjemmeside HER