• Local Night - Christmas Edition

  Local Night - Christmas Edition

  Så er der fuld smæk på Local Night med to suveræne bands: Les Men og Via Mala. Et rigtigt julebrag torsdag 14.dec.kl.18. Be there ! 
 • Lukkedag fredag og lørdag 15. og 16.12

  Lukkedag fredag og lørdag 15. og 16.12

  Trekanten har ekstraordinært lukket, da vi skal have lagt nyt gulv. Kom forbi og se det allerede på mandag 18.12.
 • 1
 • 2

Joan Ørting: Har du lyst?

Starter Oktober 12, 19:30
Kategorier: Foredrag
Hits: 347

Et sprudlende foredrag om danskernes sex- og samliv, hvor Joan Ørting sætter fokus på vores adfærd - lige fra at vi forelsker os, til at vi begynder at lave om på hinanden. Joan har mange gode bud på, hvordan vi kan undgå de udmattende konflikter, sætte grænser og bevare vores egen selvrespekt. Hun elsker at inspirere os til at få mere saft, kraft, liv og lykke ind i soveværelset og i vores parforhold.

Joan Ørting er kendt for at udfordre danskerne, hvad angår deres sexliv. Joan er uddannet sexolog, life-coach, kognitiv terapeut, meditationslærer og teaterinstruktør, og er en af Danmarks førende sexologer. Gennem en årrække har Joan været brevkasseredaktør på Ekstra Bladets sexbrevkasse, og skrevet bøgerne ”Ta’ mig”, ”Elsk dig selv og bliv elsket”, ”Vær åben – energi og glæde i parforholdet” m.fl. Joan har også medvirket i adskillige tv-programmer; heriblandt Hjemmefronten, Kom til middag, Kender du typen og Sexskolen på TV3. Derudover har hun haft en mindre rolle i filmen "Smukke dreng" og været vært på undervisnings-dvd’en "Sex-akademiet".

Arrangeret i samarbejde med Sind Skolerne. 

Pris 150,- Køb billetter på Billetto.dk HER