• Har du lyst ?

  Har du lyst ?

  Joan Ørting sætter fokus på danskernes sex - og samliv.  Få mere saft, kraft, liv og lykke ind i soveværelset på torsdag 12. oktober.  
 • Trekanten holder lukket i uge 42

  Trekanten holder lukket i uge 42

  På grund af udskiftning af gulv i hele huset har vi lukket fra fredag d. 13. 10. kl. 13 - og åbner igen mandag den 23. 10. klokken 10.
 • Nu kan du brevstemme på Trekanten

  Nu kan du brevstemme på Trekanten

  Du kan brevstemme på Trekantens bibliotek indtil 17. november. Husk: pas, kørekort, eller sygesikringsbevis.
 • 1
 • 2
 • 3

Joan Ørting: Har du lyst?

Joan Ørting: Har du lyst?

Starter Thursday d. 12. October kl. 19:30 - 21:30 Gem i kalender

Ved Trekanten, bibliotek & kulturhus - Salen Sebbersundvej 2A, 9220 Aalborg Øst, Danmark

Kategorier: Foredrag

Hits: 265

Et sprudlende foredrag om danskernes sex- og samliv, hvor Joan Ørting sætter fokus på vores adfærd - lige fra at vi forelsker os, til at vi begynder at lave om på hinanden. Joan har mange gode bud på, hvordan vi kan undgå de udmattende konflikter, sætte grænser og bevare vores egen selvrespekt. Hun elsker at inspirere os til at få mere saft, kraft, liv og lykke ind i soveværelset og i vores parforhold.

Joan Ørting er kendt for at udfordre danskerne, hvad angår deres sexliv. Joan er uddannet sexolog, life-coach, kognitiv terapeut, meditationslærer og teaterinstruktør, og er en af Danmarks førende sexologer. Gennem en årrække har Joan været brevkasseredaktør på Ekstra Bladets sexbrevkasse, og skrevet bøgerne ”Ta’ mig”, ”Elsk dig selv og bliv elsket”, ”Vær åben – energi og glæde i parforholdet” m.fl. Joan har også medvirket i adskillige tv-programmer; heriblandt Hjemmefronten, Kom til middag, Kender du typen og Sexskolen på TV3. Derudover har hun haft en mindre rolle i filmen "Smukke dreng" og været vært på undervisnings-dvd’en "Sex-akademiet".

Arrangeret i samarbejde med Sind Skolerne. 

Pris 150,- Køb billetter på Billetto.dk HER


2017-10-12 19:30:00
2017-10-12 21:30:00