• Jens Arentzen om en barsk barndom

  Jens Arentzen om en barsk barndom

  Han er kendt som skuespiller og foredragsholder. Nu fortæller han om, hvad en dårlig opvækst betyder senere i livet. 
 • Ny cafe for nye tilflyttere

  Ny cafe for nye tilflyttere

  Er du ny i Aalborg øst, måske har du udenlandsk baggrund? Så kig forbi - hver onsdag kl. 16 - 18. Det er gratis.  
 • 1
 • 2

Nytårsbal med ”Maries Kiks”

Starter Januar 27, 19:00
Kategorier: Dans, Folk
Hits: 166

I år leveres musikken af ”Maries Kiks”. En trio med medlemmerne Marie Hanghøj og Kjeld Nørgaard på violin og Hanne Eriksen på Harmonika. Maries Kiks spiller spillemandsmusik primært fra Danmark, men også iblandet enkelte numre fra andre himmelstrøg.

Gruppen har eksisteret siden sommeren 2009, hvor orkesteret blev født på den folkemusikalske sommerlejr, Furlejren.De kommer fra Århus, hvor de er en del af folkemusikmiljøet omkring Århus Folkemusikhus og Spillemandslauget Østjyderne.
Deres repertoire er sammensat af melodier som de syntes lyder godt og danse som vi syntes er sjove. De instruerer i dansene i det omfang, der er behov for således at selv nybegyndere og ikke øvede kan være med.

I Aalborg Danse- og Spillemandslaug har laugets eget orkester haft årets første øveaften mandag den 8. januar og danserne tog øver mandage i lige uger kl. 19.15. Danserne tog ”hul” på det nye år mandag den 15. januar og danser mandage i lige uger fra kl. 19.30 – 22.00.

Besøg hjemmesiden www.marieskiks.dk
Entre inkl. kaffe og kage 100,- / medlemmer 80,- Køb billetter på Place2book.com HER (Kun for ikke-medlemmer af Spillemandslauget)