• Energisk country med South Mountain

    Energisk country med South Mountain

    Lyt til dette sublime og underholdende band fra Canada torsdag 27. september.
  • 1

 trekanten

Trekanten er et bibliotek & kulturhus under Aalborg Kommune. Vi er et lokalt multihus med mange tilbud og funktioner og er hele tiden under forandring og udvikling.

Hvad laver vi?
Som kulturhus tilbyder vi et stort antal arrangementer, mange i samarbejde med oplysningsforbund, foreninger og lokale initiativtagere. Vi har også kursusvirksomhed og låner lokaler samt udstyr ud til en lang række formål.

Bibliotek
På biblioteket kan du låne bøger, CD'er, DVD'er, og bruge IT - caféen. Biblioteket er også initiativtager til en række arrangementer, og hører til Aalborg Bibliotekerne.

Samarbejdspartnere
Kvarterværkstedet og 9220 Aalborg Øst er vores nære samarbejdspartnere. Sammen med dem laver vi kultur, debat, 9220-bladet samt Aalborg Øst dagen

Faste events
En række begivenheder vender tilbage hvert år. Spillopper på Trekanten, Jul på Trekanten, Bazar Between, træf, messer og udstillinger, og internationale arrangementer som "Nordisk Dag". Desuden byder vi på koncerter med populære kunstnere og foredrag. 

 

For børn
Vi har masser af familieorienterede tilbud, hvor børnene er i centrum. Koncerter med børnemusikere som vores lokale Michael Back, fastelavn, jul, og andre højtider bliver fejret, og vi har altid små film for mindre børn første tirsdag i måneden. Kig i vores arrangementer. Det er hele tiden under forandring Har du selv ideer til, hvad vi skal foretage os, er vi altid til at snakke med.

Kom i kontakt med os her

Se Trekantens grundplan her (seneste 2006)