OBS

Lokalebookingen har fået ny e-mail-adresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Der er 4 måder du kan låne lokaler på:

Gratis lån

 • Alle foreninger og borgere kan booke et lokale i Trekantens online bookingsystem.
 • Som tommelfilngerregel er det gratis, hvis I er en registreret forening. Se mere på Aalborg Kommunes hjemmeside.
 • Du kan ændre opstillingen i lokalet til dit formål, men du skal altid stille opstillingen tilbage til standardopstillingen efter brug.  Vi tager et gebyr på 250,- pr. time hvis du ikke overholder dette.
 • Der er normalt ingen service ifm. lån af lokale, hverken teknisk eller andet. Du modtager en bekræftelse og kontaktes ikke yderligere. Men du kan altid tilkøbe den hjælp du behøver.
 • Vær opmærksom på at Trekantens egne kulturelle arrangementer ALTID går forud for andre bookinger.  Du kan derfor i sjældne tilfælde risikere, at din lokalebooking bliver flyttet til en anden lokalitet. I så fald kontakter vi dig hurtigst muligt.
 • Normalt kan du ikke opkræve entré til arrangementer booket med lokaleudlån - til gengæld er det gratis at låne
 • Spise og drikke må som udgangspunkt ikke medbringes, man kan købes i caféen til rimelige priser.


Leje

 • Hvis du er en kommerciel virksomhed, og ønsker at leje et lokale på Trekanten, er du velkommen til at kontakte os for priser etc.
  Salen koster 1500,- at leje. 2000,- med opstilling.


Kursus, konference eller møder

Vil I afholde kursus eller en konference, leverer Café T også mad og drikke. Vi tilbyder spændende og dejlig mad til rigtig gode priser.
Det bestiller du ved at ringe til caféen på tlf. 9931 7613 eller maile til cDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og aftale nærmere.

Kulturelt samarbejde

 • Hvis du har en god ide til et kulturelt arrangement som du gerne vil samarbejde med os om, er du velkommen til at kontakte os på 9931 7600
 • Hvis vi også mener, at du har en holdbar ide, går vi ind som samarbejdspartner og leverer de ydelser, som vi bliver enige om – eksempelvis lokaliteter, teknik, bespisning, markedsføring m.v.
 • I samarbejdstanken ligger en forventning om, at vi har et fælles ansvar for at udvikle, markedsføre og gennemføre din gode ide.


BOOK LOKALE HER

 

 

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok