• Local Night - Christmas Edition

  Local Night - Christmas Edition

  Så er der fuld smæk på Local Night med to suveræne bands: Les Men og Via Mala. Et rigtigt julebrag torsdag 14.dec.kl.18. Be there ! 
 • Lukkedag fredag og lørdag 15. og 16.12

  Lukkedag fredag og lørdag 15. og 16.12

  Trekanten har ekstraordinært lukket, da vi skal have lagt nyt gulv. Kom forbi og se det allerede på mandag 18.12.
 • 1
 • 2

 kulturhusside

Trekanten er et bibliotek & kulturhus under Aalborg Kommune. Vi er et lokalt multihus med mange tilbud og funktioner, og er hele tiden under forandring og udvikling.

Trekanten består af kulturhus, bibliotek, Café T, en It-café, samt Foreningen Grønlandske Børn, og forfatteruddannelsen South Gate Society, alle under et tag. Vi har mange kulturelle arrangementer, og vi har åbent stort set hele året.

Sæt strøm til din drøm !
Vi er afhængige af gode ideer og initiativer af alle slags, og er sat i verden for at hjælpe borgerne med at virkeliggøre deres kulturelle ideer og drømme.

Derfor vil vi gerne snakke med dig, hvis du har en god ide til et kulturelt arrangement: Du kan bruge formularen for neden, hvis du vil i kontakt med os.

Hvis du har en god ide til et kulturelt arrangement som du gerne vil samarbejde med os om, er du også velkommen til at kontakte os på 9931 7600.

Hvis vi så også mener, at du har en holdbar ide, går vi ind som samarbejdspartner og leverer de ydelser, som vi bliver enige om – eksempelvis lokaliteter, teknik, bespisning, markedsføring m.v.

I samarbejdstanken ligger en forventning om, at vi har et fælles ansvar for at udvikle, markedsføre og gennemføre din gode ide.

Du kan læse mere om hvordan du kan bruge huset under "Lokaler".