• Har du lyst ?

  Har du lyst ?

  Joan Ørting sætter fokus på danskernes sex - og samliv.  Få mere saft, kraft, liv og lykke ind i soveværelset på torsdag 12. oktober.  
 • Trekanten holder lukket i uge 42

  Trekanten holder lukket i uge 42

  På grund af udskiftning af gulv i hele huset har vi lukket fra fredag d. 13. 10. kl. 13 - og åbner igen mandag den 23. 10. klokken 10.
 • Nu kan du brevstemme på Trekanten

  Nu kan du brevstemme på Trekanten

  Du kan brevstemme på Trekantens bibliotek indtil 17. november. Husk: pas, kørekort, eller sygesikringsbevis.
 • 1
 • 2
 • 3

 kulturhusside

Trekanten er et bibliotek & kulturhus under Aalborg Kommune. Vi er et lokalt multihus med mange tilbud og funktioner, og er hele tiden under forandring og udvikling.

Trekanten består af kulturhus, bibliotek, Café T, en It-café, samt Foreningen Grønlandske Børn, og forfatteruddannelsen South Gate Society, alle under et tag. Vi har mange kulturelle arrangementer, og vi har åbent stort set hele året.

Sæt strøm til din drøm !
Vi er afhængige af gode ideer og initiativer af alle slags, og er sat i verden for at hjælpe borgerne med at virkeliggøre deres kulturelle ideer og drømme.

Derfor vil vi gerne snakke med dig, hvis du har en god ide til et kulturelt arrangement: Du kan bruge formularen for neden, hvis du vil i kontakt med os.

Hvis du har en god ide til et kulturelt arrangement som du gerne vil samarbejde med os om, er du også velkommen til at kontakte os på 9931 7600.

Hvis vi så også mener, at du har en holdbar ide, går vi ind som samarbejdspartner og leverer de ydelser, som vi bliver enige om – eksempelvis lokaliteter, teknik, bespisning, markedsføring m.v.

I samarbejdstanken ligger en forventning om, at vi har et fælles ansvar for at udvikle, markedsføre og gennemføre din gode ide.

Du kan læse mere om hvordan du kan bruge huset under "Lokaler".