khus2

Trekanten er et bibliotek & kulturhus under Aalborg Kommune. Vi er et lokalt multihus med mange kulturelle tilbud og mange forskellige funktioner. Hele huset er blevet renoveret i 2017 - 18 og fremstår nu lyst og med moderne faciliteter. 

Hvad kan man på Trekanten?
Trekanten består af kulturhus, bibliotek med it-café, café og som nyt i 2018 også Makerspace 9220 - et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring.

Flere under samme tag
Vi er flere fastboere på Trekantens adresse:
Bydelsløfterne i Kvarterværkstedet
Foreningen Grønlandske Børn
Forfatteruddannelsen South Gate Society

Sæt strøm til din drøm
Vi er afhængige af gode ideer og initiativer af alle slags, og er sat i verden for at hjælpe borgerne med at virkeliggøre deres kulturelle ideer og drømme. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du har en god ide til et kulturelt arrangement: Ring os op på 9931 7600 eller find en medarbejder HER  Hvis vi også mener, at du har en holdbar ide, går vi ind som samarbejdspartner og leverer de ydelser, som vi bliver enige om – eksempelvis lokaliteter, teknik, bespisning, markedsføring m.v. I samarbejdstanken ligger en forventning om, at vi har et fælles ansvar for at udvikle, markedsføre og gennemføre din ide.

Hvis du skal holde kursus eller konference
Se alt om vores lokaler, og tekniske faciliteter i vores lokaleudlån. Cafeen tilbyder desuden en række konferencepakker med god forplejning HER

Hvis du vil låne vores lokaler
Hvad enten du er almindelig borger, eller en forening er det gratis. Du kan læse mere om hvordan du kan bruge booke lokaler under "Lokaleudlån".