betweenzone

Hvad kan du?
Vi er et kulturhus der har mange børn og unge. It cafeen har 7 computere, som ofte bliver brugt af børnene efter skoletid. 

Programmer
På pc' erne er der mulighed for at bruge tekstbehandling (Word), regneark (Excel), databaseprogram (Access), præsentationsprogram (Power Point).Men man kan sevfølgelig ogå gå på nettet og se mails osv.

Print/kopi/scan
Du kan printe, kopiere eller scanne i sort/hvid eller farve. Scanning er gratis. Hvis du skal kopiere eller printe skal du oprette en printkonto, hvorfra betalingen trækkes. Der kan ikke betales kontant for kopier og print.

Det er let at oprette en printkonto – klik her for at se hvordan du gør. (link tilhttps://www.aalborgbibliotekerne.dk/Default.aspx?ID=298)

Priser:
A4 – s/h eller farve kr. 1,-
A3 – S/h eller farve kr. 2,-
Ved print/kopi på to sider betales for begge sider.

Find bøger osv...
På nettet kan du søge i bibliotekernes materialesamling. Bibliotekaren hjælper gerne med at søge i forskellige databaser for artikler og tidsskrifter,lovsamlinger og andre former for informationssøgning.

Tidszoner for børn og voksne
Børn og unge til og med 15 år har adgang til IT-cafeen fra kl. 13 - 18.
Voksne fra 16 år har adgang i Trekantens øvrige åbningstid. Voksne må gerne bruge ledige pc' ere i Børnetidszonen.

 

 

 

 

 

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok