Aalborg Øst dag

Starter September 07, 11:00
Kategorier: Marked, Byfest
Hits: 944

Aalborg Øst dagen er en årlig tilbagevendende event i Aalborg Øst, første lørdag i september.

I år holder vi Aalborg Øst dag på Astrupstien lige uden for Trekanten.
Årets tema er rekorder - alle de deltagende foreninger skal prøver at slå rekorder i næsten hvadsomhelst i løbet af dagen.

Vi vil gerne vise hele Aalborg Øst, alle de spændende ting, der sker i bydelen - og der er mange. Man kan opleve boder med foreninger og institutioner fra Aalborg Øst. De fleste har aktiviteter.
Der er desuden cafe, kræmmermarked, to musikscener, gøgl og underholdning, det meste lokalt. Så du kan præsentere din interesse, din forening, eller din institution på pladsen.

Der er gratis adgang, ligesom mange forlystelser er gratis - eller billige.

Hvem betaler?
Aalborg Øst dagen er et non-profit foretagende hvor pengene til afholdelsen kommer fra bl.a Kvarterværkstedet, Borgerforum Aalborg Øst, Boligforeningerne og andre sponsorer, samt fra indtægter ifm. selve arrangementet.

Frivillige kan vi altid bruge
Aalborg Øst dagen er afhængig af frivillig arbejdskraft. Vi kan altid bruge flere til at hjælpe med at planlægge, og hjælpe til på dagen. Kontakt Kvarterværkstedet, hvis du vil høre mere

Facebook: www.facebook.com/AalborgOestDagen

For yderligere oplysninger kontakt:
Kvarterværkstedet, tlf. 99317616
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok