Fitness der virker

Starter April 11, 17:00
Kategorier: Foredrag
Hits: 157


Fitness har udviklet sig ”fra muskelmasse til massebevægelse” og næsten en million danskere dyrkere en eller anden form for fitness. Mange spilder dog ubevidst tiden med for ringe træning eller direkte forkert træningsteknik og får enten ingen resultater eller skader.
Få overblik over fitness programmer og praksis: Hvad, hvornår, hvorfor, hvem, hvor og hvordan? Få indblik i trænernes metoder; veje til vægttab, muskelmasse og præstationsforbedring. Få kendskab til forskellen på sund og usund træning og på risikobetonede og gavnlige øvelser.

Marina Aagaard giver i dette intensive foredrag et nærmere indblik i de væsentligste områder af fitness træning, kondition, styrke, motorik og bevægelighed: Hvordan planlægger man optimal træning? Indhold, mængde, intensitet, struktur og progression.  Undervejs får du uanset dit nuværende aktivitetsniveau kendskab til effektive veje til god eller bedre fysisk form og sundhed. 
 
Underviser Marina Aagaard er tidligere lektor i idræt, AAU, og landstræner inden for aerobic gymnastik. Hun forsker i sundhed og træning og bruger sin viden om eliteidræt til at udvikle og formidle sundere, smartere fysisk aktivitet og motion og er DR's motionsekspert. Mød hende på www.marinaaagaard.dk.

Entre: 195,-
Arrangereret af Folkeuniversitetet. Tilmeld dig på folkeuniversitetets hjemmeside HER


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok