DEN ROYALE MIL– et kongeligt børneløb i Aalborg øst

Starter Juni 08, 09:30
Kategorier: For børn
Hits: 214


Nu kan du vinde flotte præmier til dig og din klasse og nyde en kongelig stemning, når alle folkeskoleelever inviteres til løb i Aalborg Øst lørdag den 8. juni.

PRÆMIER
EN TUR FOR HELE KLASSEN TIL FÅRUP SOMMERLAND
KOM MED HELE KLASSEN TIL EN AAB FODBOLDKAMP
EN TUR TIL DGI LEGELAND FOR HELE KLASSEN
FREDAGSSLIK TIL HELE KLASSEN MED MERE..

Hvem vinder?
Her gælder det ikke alene om at komme først, men også at gennemføre flest runder, og at have det mest royale kostume på.
Endelig trækker vi lod om de store præmier. Præmieoversigten er på vej.

Praktisk info
Du kan hente startnumre på Trekanten fra kl. 9.30 - 10.30
Der er opvarmning fra klokken ca. 10.30 - 10.50
Startskuddet går kl. 11.00
Du løber mellem fra kl. 11.00 - 12.00

Der løbes på en 1,6 km rundstrækning hvilket præcis udgør en royal mil. Start og målområdet ligger på Astrupstien lige ude foran Trekanten. Løberuten går op ad Durupstien til området omkring "Globen" ved Aggersundvej og tilbage igen.  Der vil være både flag og poster derude.
  
Arrangementet er forevent til Royal Run 10. juni

TILMELDING ER NØDVENDIG.
Tilmeld dig GRATIS på DGI's HJEMMESIDE HER

Arrangeret af Trekanten - Vi skaber sammen, i samarbejde med DGI, Foreningen Grønlandske Børn og Helhedsplanen Øst i Centrum.  

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok