Aalborg Øst dag

Starter September 07, 11:00
Kategorier: Byfest
Hits: 206

Aalborg Øst Dagen er hele bydelens foreningsdag. På Aalborg Øst Dagen viser vi hinanden, hvad vi kan! Vi vil gerne vise jer frem for Aalborg Øst og resten af byen.

Aalborg Øst Dagen er i år flyttet hen til Trekanten på den nye plads på Atsrupstien - og det skal fejres! Vi har allerede planlagt nogle sjove og spændende rekordforsøg og vi håber at I også kan bidrage til rekordfesten. Kom og vær med sammen med bydelens foreninger, institutioner. Der er aktiviteter, kræmmermarked, musik og underholdning. Programmet er på vej.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok