Argumenter mod kvinder

Starter Oktober 29, 17:00
Kategorier: Foredrag
Hits: 367

Foredraget kaster med et imponerende historisk overblik lys over den strukturelle modstand, som generationer af kvinder har mødt på deres vej mod at få magt og indflydelse i det offentlige liv.

En unik samling af både tragikomiske og skrækindjagende argumenter. Med en overflod af citater fra de sidste 170 år i dansk historie dokumenteres en håndfast tradition for at nedgøre ambitiøse kvinder, hvad enten de har bevæget sig i det politiske liv, i erhvervslivet, i den videnskabelige verden, i sporten, i kirken eller på den kulturelle scene.

Foredragsholder: Professor og dr.phil. i komparative kulturstudier: Birgitte Possing.

Læs mere og tilmeld dig på Folkeuniversitetets hjemmeside HER

Husk at du altid har mulighed for at spise i Trekantens Cafe i forbindelse med vores arrangementer. Se ugens menu her.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok