Samskabelse - Nye veje til sundhed og velfærd

Starter November 04, 09:00
Hits: 349

Samskabelse er en metode til at udvikle nye veje til sundhed og velfærd. Borgere inviteres tidligt ind i udviklingsprocessen inden der er fundet en løsning. Borgere såvel som praktikere er med til at udpege problemstillinger og skabe løsninger, der både giver værdi for borgere og for samfundet.

Få inspiration og støtte til at designe og lede processer i samarbejdet mellem borgere og fagprofessionelle. Du får fortællinger fra praksis, teori og metoder og en hånd i ryggen til at omsætte din ide til et samskabende design.

Kom og hør om erfaringer fra samskabende projekter i Nordjylland og få sparring til at finde din vej til at sætte gang i samskabelse på dit område. Du kan komme som leder, projektgruppe eller medarbejder i det offentlige, som repræsentant for en forening eller som nysgerrig borger, der gerne vil gøre en forskel.

Facilitator Anne Mølholm har arbejdet som projektleder og facilitator i samskabende projekter i 3 år. Ph.d. i organisatorisk læring og konsulent gennem mange år i Region Nordjylland.

Se mere og meld dig til på Folkeuniversitetets hjemmeside HER

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok