Efterårsferie: Samlertræf med Landsforeningen Skandia

Starter Oktober 12, 10:00
Kategorier: Familiearrangement
Hits: 382


De fleste har på et eller andet tidspunkt i livet samlet på noget, frimærker, kapsler, eller noget helt tredje. Mange får også samlingen som hobby, og opbygger flotte samlinger gennem årene. På lørdag 12. oktober har man så mulighed for at finde frem til det man mangler til sin samling, når Landsforeningen Skandia holder sit halvårlige byttemøde på Trekanten.

Her mødes samlere fra hele Danmark for at købe, bytte og sælge alverdens ting og sager. Ja, helt præcist har Landsforeningen Skandia registreret cirka 200 forskellige ”samlerområder” som strækker sig fra Anders And blade til øloplukkere. Frimærker er dog stadigvæk det klassiske samlerobjekt sammen med mønter. Disse populære samlerkategorier har så mange interesserede, at de har deres egne foreninger til at varetage deres interesser. Fælles for tingene på byttemøderne er kun, at de alle har en størrelse så de nemt kan håndteres.

Landsforeningen Skandia kan du finde både på nettet og på Facebook og de arrangerer byttemøder i hele landet. Det på Trekanten finder sted fra klokken 10 til 13 og her er alle velkomne, også dem der er nysgerrige og bare vil kigge på alle de mange forskellige ting.

Se Landsforeningens hjemmeside HER

Der er gratis adgang.  

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok