Julemandens værksted

Starter December 07, 10:00
Hits: 267


Kom og lav dine egne julegaver i julemandens værksted. Vi tilbyder en masse kreative værksteder, hvor du kan fremstille julepynt, gaver mm. Vi har også en 'pakkeshop' hvor du kan pakke det hele ind. Der vil også være boder på torvet med juleting. Kvarterværkstedet afslører vinderne af den årlige plakatkonkurrence, og måske kommer julemanden på besøg, danser om juletræet, og deler julegodter ud.  

Der er gratis adgang, men vil du deltage i værkstederne skal du købe en billet til 20,- Herved deltager du også i en lodtrækning om børnevenlige præmier. 
Billetter køber du på Place2book.com HER - billetterne kan også købes i indgangen. 

Ønsker du et bord til vores Julemarked, koster den 100,- du skal huske at boderne KUN er for dem, der sælger julepynt, og ting der har med jul at gøre.
Køb et bord til julemarked på Place2book.com her

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok