Kreativ messe

Starter November 09, 10:00
Kategorier: Marked
Hits: 228

kreativmesse

Gå på opdagelse, lad dig inspirere og køb dine julegaver.. 
 
Ønsker du en stand på messen hvor du kan udstille og sælge dine kreative frembringelser kan du booke en stand for 125 kr.
Beløbet dækker bord og stol, kaffe/the og frokostanretning fra caféen.
Det er selvfølgelig muligt at bestille ekstra anretninger hos caféen på 9931 7613

Står du og mangler et ekstra bord eller et tøjstativ til at hænge dine fine kreationer op på, så kan du leje det for en 50,- . 
 
 BOOK EN STAND HER
 
 Du er meget velkommen til at have arbejdende værksted eller afholde workshops i din stand.
Vi glæder os meget til at se såvel nye som tidligere deltagere til en dag for kreative sjæle.

Kreativmessen på Trekanten så første gang dagens lys i marts 2013. Idéen bag var et ønske om at give plads og hjerterum til kreativitet i alle dets former, hvor kreative hobbyister, hobbyforretninger, amatørkunstnere og kreativeværksteder kunne inspirere besøgende og hinanden. Siden da har den skiftet navn fra KreativInspirationsMesse til Kreativmesse men idéen bag er stadig den samme.

Kreativmessen arrangeres af frivillige i samarbejde med
Trekanten og Kvarterværkstedet

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok