Hedgerow spiller bluegrass

Starter December 05, 19:30
Kategorier: Koncert, Folk
Hits: 565

Hedgerow spiller både traditionelle og nye bluegrass numre med en smittende begejstring og stort musikalsk overskud. De har spillet sammen i mange år og består stadig af Finn Nielsen: banjo, Robert Olesen: guitar, Jakob Frandsen: mandolin, Lotte Frederiksen: violin (fiddle) og Michael Nielsen: bas.
 Bluegrass er akustisk, amerikansk folkemusik med instrumentalnumre og sangnumre. Inspirationen er de mange indvandrere med skotsk og irsk baggrund, der bragte deres musik med til Amerika. Her blev den blandet med blues og gospel til en ny, unik blanding. De typiske instrumenter er 5-strenget banjo, guitar, mandolin, violin og bas.
Bluegrass var en af de mest populære genrer i 50´erne og 60 ´erne inden rock og country tog over. I dag spilles den stadig, både i sin klassiske variation og i nyskrevne numre.
Teksterne handler om ulykkelig kærlighed, om tidernes ugunst, og om at drikke sig fuld for at glemme begge dele.
Navnet Bluegrass stammer nok fra at musikken er mest udbredt i de bjergrige egne i det østlige USA i staterne Kentucky og Tennessee, hvor bjergene og græsset lyser blåt – blue grass.


Koncerten finder sted i Cafe T.

Entré 50,- Køb billetter på Place2book.com HER
Husk at du har mulighed for at spise i Trekantens Cafe i forbindelse med koncerten. Se vores ugemenu her.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok