Børneteater: Julemandens gave

Starter December 17, 10:00
Kategorier: Teater, For børn
Hits: 122

 

De to nisser, pjanke og pjok bor i en julehule ude i granskoven. De er bedste venner og de elsker at give julegaver til hinanden. Pludselig får Pjanke en tanke: ’Hvorfor er der egentlig aldrig nogen der giver julemanden en julegave til jul?"
De beslutter sig for at de vil lave den flotteste, sejeste, ”juledeste”, ”nisseligeste”, ”fantalistiske” gave til julemanden, så han kan blive rigtig glad til jul. Hvad de ikke ved er, at det lille jule egern Pippelip er fulgt efter dem. Hun skal nok få lavet rav i julehulen. En rytmisk, pudsig og interaktiv og hyggelig juleforestilling for de helt små.

Medvirkende:Thomas Larsen og Lise Junggreen
Manuskript og instruktion: Nina Christrup
Musik: Chris Skytte
Alder: 2-6 år
Varighed: 40 min.
Produktion: Louise Schouw Teater

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok