Foredrag: "Giv slip" Med Torben Rif

Foredrag: "Giv slip" Med Torben Rif

Starter Oktober 24, 18:30

Ved Trekanten, kulturhus

Kategorier: Foredrag

Hits: 336


Foredraget “GIV SLIP” tager udgangspunkt i bogen af samme navn, og vil inspirere dig til at se din fortid med helt nye briller. Igennem en rejse af personlige historier, øvelser og 3 konkrete trin, vil Torben fortælle dig, hvordan han ændrede sit eget liv og hvordan du selv kan slippe af med det, som holder dig tilbage.

Kender du følelsen af at være fanget eller fastlåst i forskellige uhensigtsmæssige roller og adfærdsmønstre, som du har svært ved at slippe af med? Nogle af os har en rolle som ”pleaser”, og andre som en “rebel”. Nogle er afhængige af anerkendelse, og andre reagerer overdrevet på kritik. Nogle af os har det svært med at vise sårbarhed, og andre bliver let jaloux og har svært ved at styre sine tanker.Fælles for os alle er, at vores adfærd er opstået ud af en eller flere oplevelser, som vi stadig, ofte ubevidst, hænger fast i. En oplevelse, der har taget kontrollen over vores adfærd, og som er med til at afholde os fra at leve frit og være den vi er.

Pris indtil 10. oktober: 97,- Efter 10. oktober: 197,-  Læs mere og køb billetter på torbenrif.com HER

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok