Dobbeltbal med "Furistfarten" og Aalborg Danse- og Spillemandslaug

Dobbeltbal med "Furistfarten" og Aalborg Danse- og Spillemandslaug

Starter November 29, 19:00

Ved Trekanten, kulturhus

Kategorier: Dans, Folk

Hits: 154Furistfarten har taget spillemands traditionen fra Fur op. Efter at den sidste spillemand døde i 1968 fandt man mange gamle noder med Fur musik. Det har været et fast indslag på Fur Lejren at udforske og udfolde traditionen.
Furistfarten har deltagere fra for-skellige egne af Jylland. Fælles for dem er deltagelse i lejre og kurser samt den årlige optræden ved Spillemandsfestivalen på Trekanten gennem mange år.

Aalborg Danse- og Spillemandslaug er et laug hvor spillemændene selv sætter repertoire. Vi vælger melodier fra forskellige egnes traditio-ner og har således et bredt ud-valg af især traditionel spille-mandsmusik men også ny musik inden for traditionen. Vi supplerer med nordiske toner og enkelte balkandanse. Lauget spiller fast til mandagsdans i ulige uger på Trekanten og glæder sig til at spille til et rigtigt bal fredag d. 29. november.

Entre inkl.kaffe og kage 80,- / 50,- (medl) Købes i døren.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok