• Besøg MAKERSPACE 9220

    Besøg MAKERSPACE 9220

    Det nye værkstedstilbud med 3D print, laserskæring og meget mere.  Faste åbningstider: mandag og onsdag kl. 16 - 22.
  • 1

Irsk aften med Shamrock

Starter Marts 14, 19:30
Kategorier: Koncert, Folk
Hits: 289

Snart er det Saint Patricks Day, den irske nationaldag. Det fejrer man søndag 17. marts. På Trekanten har vi taget traditionen til os, men her gør vi det bare lidt på forskud, så på torsdag den 14. marts holder Trekanten Irsk aften.

Det bliver en festlig aften med autentisk irsk folkemusik med trioen ”Shamrock”, varm Irish stew, og iskold Guinness-øl. Shamrock spiller alt fra smukke ballader over til den rå, rustne pub sange, til glade sing-along sange, der er kendt af mange.

Shamrock består af vestjyden Svend-Erik Larsen, Dennis McLaughlin og Kieran McLaughlin fra Derry i NordIrland. Aftenen starter med spisning fra klokken 17 og klokken 19.30 vil den første irske ballade klinge i salen.

Der er spisning fra klokken 17 - 19. Musikken starter klokken 19.30

Arrangereret af Sind skolerne.

Entré - uden spisning 95,-
Entre: 150 ,- inkl. Irish stew.

Køb billetter på Place2book.com HER


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok