• Besøg MAKERSPACE 9220

    Besøg MAKERSPACE 9220

    Det nye værkstedstilbud med 3D print, laserskæring og meget mere.  Faste åbningstider: mandag og onsdag kl. 16 - 22.
  • 1

Lev mere - tænk mindre

Starter Marts 21, 16:15

Metakognitiv terapi, som er en forholdsvis ny korttids terapiform, som ifølge studier gør ca. 80 % diagnosefri på få sessioner.  Ifølge metakognitiv terapi bør sindet betragtes som en si, hvor alt passerer, med mindre vi selv aktivt vælger at holde fast i det. Bruger vi mange timer dagligt på at spekulere og bekymre os, tapper vi os selv for energi og livsglæde, ligesom vi øger vores risiko for at udvikle eller vedligeholde lidelser som f.eks depression, angst, PTSD eller OCD. Vi skal lære at identificere de tanker, der trigger vores bekymringer, og via konkrete øvelser blive bedre til at håndtere og begrænse vores tanke-håndtering så vi undgår at holde liv i de negative tanker og følelser, så vi ikke blot lærer at overvinde psykisk mistrivsel – men også helt undgår at udvikle den.

Underviser er Pia Callesen. Hun er uddannet psykolog fra Wales og Københavns Universitet. Hun har gennemført den 2-årige metakognitive certificeringsuddannelse og derudover den 1-årige Advanced Level overbygningsuddannelse.Hun er doktor ved Manchester University. I efteråret 2016 færdiggjorde hun sin ph.d-afhandling med forskning i effekten af meta-kognitiv depressionsbehandling i forhold til traditionel kognitiv adfærdsterapeutisk behandling. Er klinikchef og indehaver af CEKTOS - Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi i København, Næstved og Hellerup. Hun er forfatter til bogen: ’Lev mere tænk mindre’

Pris 345,- Tilmelding via Folkeuniversitetets hjemmeside HER

Arrangereret af Folkeuniversitet.


Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok