• Rumstation lander på Trekanten

    Rumstation lander på Trekanten

    Ulfborg Rumstation lander og fyrer den af med coverversioner af kendte hits med kant. Du kan få nærkontakt af 3. grad torsdag 25. april kl. 19.30! 
  • 1

Påske med bålmad og pottedeko

Starter April 13, 10:00
Kategorier: For børn, Unge
Hits: 152
Du kan andet end at spise chokoladeæg i påsken!
På Trekanten kan du enten lave fuglekasser, eller også har vi bål udenfor, hvor vores kok, Jonas, laver forskelllig bålmad - det kommer selvfølgeligt an på vejret. Det er fra klokken 11 til 15 Mandag, tirsdag og onsdag den 15. - 17 april.
På biblioteket kan du kan du også komme og lave påskepotter på biblioteket i den betjente åbningstid :-) fra lørdag 13.- tirsdag 16. april.

Begge aktiviteter er gratis og behøver ingen tilmelding.

Trekanten har åbent mandag, tirsdag og onsdag den 15. - 17 april fra kl. 10 - 18.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok