• Kreativ Sommer på Trekanten

    Kreativ Sommer på Trekanten

    Fra 1. juli - 12. august har Trekanten åbent: Mandag - torsdag kl. 10 - 17 /  fredag kl. 10 - 15 / lørdag kl. 10 - 13. Der er aktiviteter hver tirsdag og torsdag kl. 10 - 14
  • 1

Moster Metas Monstermyriader

Starter Oktober 19, 11:00
Kategorier: For børn
Hits: 186

Moster Metas Monster Myriade er interaktiv storytelling for børn i alderen 6 - 9 år.

Ved du at der findes monstre rundt om i verden ? De er ikke specielt farlige, men de har til gengæld nogle heltsærlige karaktertræk og personligheder. De er som udgangspunkt meget venlig og nysgerrige, men lever lidtskjult, fordi de ikke rigtigt altid føler, at de passer ind.

Men der findes en dame der hedder Moster Meta. Hun har en helt særlig tiltrækningskraft på de her monstre, og i årenes løb er hun stødt på så mange, at hun efterhåden ser det som sin fineste opgave, at beskytte dem og tage sig godt af dem. Hun driver derfor Moster Metas Monster Pensionat, og der lever alle monstrene trygt og godt. For at udbrede kendskabet og bevare monstrene har hun oprettet Moster Metas Monster Frednings Forening, og i arbejdet med at beskytte disse ukendte og lettere truede væsner, tager hun rundt og fortæller om dem, præsenterer dem, og lader børn og voksne komme helt tæt på dem. For kun gennem kendskab og respekt kan disse væsener bevares og beskyttes.

Når hun ikke passer monstre er Helle Maj pædagoguddannet mor til 3. Hun har altid været optaget af drama og historiefortælling, samt hvad det kan gøre ved børns fantasi og selvbillede. Denne forestilling er aktiv storytelling, hvor deltagerne får mulighed for at lære tricks til hvordanman nærmer sig monstre, hvis man møder dem i naturen og fantasien.

Forestillingen er gratis, men du SKAL TILMELDE dig via Place2book.com HER

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok