• Forestilling: The Machine Stops

    Forestilling: The Machine Stops

      Studerende fra Art & Technology på AaU opfører E.M. Fosters "The Machine Stops" i weekenden 22. - 24. november. Welcome to the machine!  
  • 1

Moster Metas Monstermyriader

Starter November 02, 11:00
Kategorier: For børn
Hits: 686

 

En tidlig morgen, da moster meta skal til at vække monstrene i sit pensionat, opdager hun at det lille monster Grete er blevet kidnappet ! Sammen med det vingebefængte monster Ingelis von smaskemund begiver hun sig nu ud på en farefuld færd, hvor forskellige spor indikerer hvilke farlige dyr der har taget Grete. Rejsen er vild og fantastisk, og da de er hjemme på pensionatet igen har de en ny ven med hjem.

EN MUSIK / DRAMATISK FORESTILLING FOR DE 6 – 9 ÅRIGE.

Pris kun 40,- (+gebyr) for store som små. Køb Billetter via Place2book.com HER

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok