• Kreativ Sommer på Trekanten

    Kreativ Sommer på Trekanten

    Fra 1. juli - 12. august har Trekanten åbent: Mandag - torsdag kl. 10 - 17 /  fredag kl. 10 - 15 / lørdag kl. 10 - 13. Der er aktiviteter hver tirsdag og torsdag kl. 10 - 14
  • 1

Lune Carlsen synger Kim Larsen

Starter September 25, 19:30
Kategorier: Koncert, Rock / Pop
Hits: 89

Med stemme, udseende og gestikuleren rammer Lune Carlsen Kim Larsens fans, som var det mesteren selv, der optrådte. Lune Carlsen dykker ned i Kim Larsens kæmpemæssige skattekiste og hiver hits op af hatten.
Sammen med sin tro musikalske legekammerat Jan ”Kjukke” Borre, har Lune Carlsen igennem de sidste 6 år, sørget for topunderholdning med både musik og stand-up shows.

Arr: Sindskolerne
Entré 190,- + gebyr
KØB BILLETTER PÅ PLACE2BOOK.COM HER

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok