• Carlsen synger Larsen

  Carlsen synger Larsen

  Kan du li Kim Larsens sange, så kan du høre dem live på onsdag 25. september.
 • Spis sammen med os

  Spis sammen med os

  Vi har fællesspisning torsdag 3. oktober, torsdag den 7. november, samt onsdag den 11. december. Der er altid en tillægsoplevelse efter maden.
 • 1
 • 2

Foredrag om Robuste børn

Starter November 14, 16:00
Kategorier: Foredrag
Hits: 322


Børn i dag vokser op i verden i opbrud. Det gælder med hensyn til deres egen familie, sociale medier, normer og værdier. På mange måder en individualiseret og turbulent verden. Derfor skal de klare et stort pres. Og mange bukker under og giver op. Derfor skal vi lære børn robusthed. Det handler om at kunne holde ud, være ansvarlig, selvstændig og kunne sige fra. Og kende sin egen sårbarhed.

Men hvordan lærer vi børn robusthed? Oplægget vil give et bud på, hvad vi kan gøre i familien og i institutionen og skolen. Det er noget, der kræver fællesskab, tillid, normer og nærvær. Og vi kan gøre meget mere, end vi selv tror.

PER SCHULTZ JØRGENSEN er psykolog, dr. phil. og professor emeritusi socialpsykologi. Som en af landets mest erfarne forskere inden for familieliv og børnepsykologi har han i årtier hjulpet forældre, pædagoger og politikere til bedre forståelse af børns trivsel og vilkår.

Arrangeret af Sind Skolerne
Pris 150,- + gebyr
KØB BILLETTER PÅ PLACE2BOOK.COM HER

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok