• Udstilling: Naturen i Aalborg Øst

    Udstilling: Naturen i Aalborg Øst

    Kom og se alle bidragene til Kvarterværkstedets plakatkonkurrence 2019. Vinderne bliver kåret til "Julemandens Værksted" lørdag 7. 12. kl. 14.  
  • 1

Kreativ Messe

Starter November 09, 10:00
Kategorier: Marked
Hits: 600


Gå på opdagelse, lad dig inspirere og køb dine julegaver. Foruden de mange boder er der aktiviteter for børn og barnlige sjæle:  
Ansigtsmaling - Lav din egen hårpynt - Fluebinderi - Kreativt træværk -Lav dit eget strømpemønster - Lav karsedekorationer - Lav hjemmelavet julepynt -Vær med til at lave Aalborg Øst spillet - Mal på Aalborg Østs største kridtmaleri
Maskotten Østerix kommer og hygger med børnene


Kreativmessen arrangeres af frivillige i samarbejde med Trekanten og Kvarterværkstedet
Husk at du har mulighed for at spise i Trekantens Cafe i forbindelse med dette arrangement. Se ugens menu her.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok