bib int

NYT: Nu er alle  publikumspc'er indrettet til det nye SKYPRINT. Du kan derfor IKKE BETALE MED KONTANTER længere, når du skal printe.


Om biblioteket:

Trekantens bibliotek bor i en dejlig, lys bygning og har et alsidigt udbud af materialer med vægt på det nye og aktuelle indenfor skøn- og faglitteratur, musik, tidsskrifter og magasiner, video, dvd og spil.

Vi henvender os særligt til børnefamilier, unge / studerende og brugere af anden etnisk oprindelse end dansk. Det afspejler sig dels i indretningen samt i sammensætningen af materialer, der også tilgodeser disse målgrupper. Aalborg Øst's befolkningssammensætning afspejler sig også i "verdenshjørnet", der præsenterer bøger og musik på forskellige sprog.

Børn kan bruge en stor, lys børneafdeling med eget dukketeater, hvor der desuden er mulighed for, at kvarterets børn kan bruge internettet.

Biblioteket kan du finde på hele Trekanten. Her findes læsepladser samt sofagrupper, hvor der er plads til at fordybe sig. På hele Trekantens stiller vi også trådløst internet til rådighed for alle vores gæster. Du kan bruge en af bibliotekets pc'ere eller din medbragte pc. Nettet er åbent og tilgængeligt uden logon og hedder BibNet.

Her kan du se alt om litteratur, låne bøger i hele Danmark, få vejledning af en bibliotekar og meget mere:

Litteratursiden.dk   _Bibliotek.dk__Biblioteksvagten __Ereolen.dk

 

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok