billetbanner

Billetsalg på www.trekanten.info bliver formidlet af Place2book.com, der er Trekantens online billetsalg. Vi linker til tider op til eksterne samarbejdspartneres billetsalg, af administrative hensyn.  

 • Vi hjælper gerne
  Du har også muligheder for at komme forbi vores information og købe billetter i åbningstiden. Det foregår hos kulturværten i Cafeområdet.

 • Køb og udskriv
  Vi vores hjemmeside køber du billetterne via Place2book.com og betaler online med Dankort eller Visa/Dankort. Du udskriver billetterne på din egen printer, men du kan nøjes med at vise billetten på smartphone eller tablet. Bemærk at der er et lille gebyr på billetterne. Dog er gratisbilletter HELT gratis.

 • Er din trykte billet væk ?
  Det er ikke noget problem. Har du logget ind og købt på Place2book.com, kan du altid hente din billet igen. Du kan desuden nøjes vise den på din mobil / tablet i indgangen, og behøver ikke en af papir. Har du købt billetten hos en af vores eksterne samarbejdspartnere gælder deres politikker. Men køber du online vil dit køb altid være registreret, og du kan dermed være sikker på at komme ind. 

 • Trekantens betingelser
  Købte billetter refunderes kun ved aflysning eller datoændring.
  Vi forbeholder os ret til løbende at tilbyde rabatordninger til 3. part, f.eks foreninger, sammenslutninger og klubber uden mulighed for kompensation eller tilbagekøb af billet, købt til  ordinær pris.

 • Foto fra Aalborg Øst's årlige byfest Majfesten.

 

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok