• Den Royale mil - et løb for børn

    Den Royale mil - et løb for børn

    Løb en kongelig mil på 1,6 km og vind flotte præmier til dig og din klasse. Lørdag 8. juni 930 - 12. Gratis.
  • 1

Hvad laver de i Kvarterværkstedet?
aalborg_st
Her er et luftfoto af en masse mennesker fra Aalborg Øst. Kvarterværkstedet giver dem en bedre by at bo i.

I Kvarterværkstedet arbejder de på at gøre Aalborg Øst et bedre sted at leve, ved at indrette bydelen efter beboernes ønsker.

Fokusområderne er
•    trafik & miljø
•    torve og pladser
•    kulturelle forhold
•    at være med til at give bydelen er bedre identitet og image.

Et eksempel på et projekt
Mellervangens Skole havde en temauge mod mobning. Men hvordan skulle man fastholde alle de gode intentioner, som noget eleverne altid ville huske? Her kom Kvarterværkstedet ind i billedet. For Kvarterværkstedets Grønne Guide, Per Thornberg lavede en stor ”Anti-mobbe-sol” sammen med eleverne, som nu hænger på skolen.

Hvem er Kvarterværkstedet?
Kvarterværkstedet hører und Aalborg Kommunes forvaltning for Sundhed og Bæredygtig udvikling. Leder:Grethe Andreassen. Grøn Guide Per Thornberg. Kontakt dem på 993 17616.

Kvarterværkstedets samarbejdspartnere
Kvarterværkstedet samarbejder først og fremmest med borgerne i Aalborg Øst. Kontakt Kvarterværkstedet på 9931 7600 

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok