Vil du vide, hvor du kan se den Oscarnominerede The Act of Killing? Eller leder du efter nogle gode film til børnene?
Filmcentralen er Det Danske Filminstituts streamingtjeneste. Her kan du se omkring 1400 kort- og dokumentarfilm helt gratis.
På Filmcentralen er der både nye film og frisk digitaliserede klassikere. Der er filmperler for alle: animation for de yngste, prisvindende kortfilm, kunstnerportrætter, film om Danmark og den store verden. Kort sagt film, der får os til at se virkeligheden med nye øjne. Du kan desuden finde en masse baggrundsartikler og information om filmene, og fordybe dig i en instruktørs værker.

For at få adgang til filmscentralens store skatkammer af film skal du bruge den indgang der hedder Filmcentralen for alle.

Allemulige andre film kan desuden ses på bibliotekernes streamingsite Filmstriben. Her kræver det at du har en bibliotekspinkode fra dit lokale bibliotek.

Set på: https://www.aalborgbibliotekerne.dk

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok