SGS


Trekanten huser mange foreninger. Her er info og links til de fastboende:

  • South Gate Society, er en nyetableret forfatter og manuskriptuddannelse, der har til huse på Trekanten, bibliotek og kulturhus. Forfatterskolen, som er privat, tilbyder et uddannelsesforløb i kreativ udformning af tekster indenfor forskellige genrer, hvad enten det er den klassiske roman, filmmanusskripter, børnebøger og andet. Egentligt er uddannelsen fire årig, men man kan nøjes med et grundmodul. 

SOUTH GATE SOCIETYS HJEMMESIDE     SOUTH GATE SOCIETYS FACEBOOK SIDE

  • Forenigen Grønlandske Børn giver Grønlandske børn i Danmark et bedre liv, ved at give dem danske venner, adgang til fritidstilbud, giver dem voksne støttepersoner og meget andet. Foreninge er baseret på frivilligt arbejde. 

FGB'S HJEMMESIDE 

  • Aalborg Danse og Spillemandslaug. Aalborgs forening for dem der dyrker folkedans og spillemandsmusik. Foreningen har mandagsdans, hvor man bliver undervist i de forskellig danse, og holder desuden året igennem arrangementer som nytårsdans, Spillemandsfestival og danseaftener med levende musik.

SPILLEMANDSLAUGETS HJEMMESIDE   MØD SPILLEMANDSLAUGET PÅ FACEBOOK

(Flere på vej..)

 

 

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok