khus2

Trekanten er et kulturhus under Aalborg Kommune. Vi er et lokalt multihus med mange kulturelle tilbud og mange forskellige funktioner. Hele huset er blevet renoveret i 2017 - 18 og fremstår nu lyst og med moderne faciliteter. 

Hvad kan man på Trekanten?
Trekanten består af
kulturhus
bibliotek
café
Makerspace 9220 - et værkstedstilbud med muligheder for bl.a. 3D print og laserskæring.

Flere under samme tag
Vi er flere fastboere på Trekantens adresse:
Bydelsløfterne i Kvarterværkstedet
Foreningen Grønlandske Børn
Forfatteruddannelsen South Gate Society
Sindskolerne i Aalborg, som udbyder kurser og kultur, og som har et fast lokale.
Makerspace 9220 er en del af Trekanten.

V skaber sammen
Vi er afhængige af gode ideer og initiativer af alle slags, og er sat i verden for at hjælpe borgerne med at virkeliggøre deres kulturelle ideer og drømme. Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du har en god ide til et kulturelt arrangement: Ring os op på 9931 7600 eller find en medarbejder HER  Hvis vi også mener, at du har en holdbar ide, går vi ind som samarbejdspartner og leverer de ydelser, som vi bliver enige om – eksempelvis lokaliteter, teknik, bespisning, markedsføring m.v. I samarbejdstanken ligger en forventning om, at vi har et fælles ansvar for at udvikle, markedsføre og gennemføre din ide.

Hvis du skal holde kursus eller konference
Se alt om vores lokaler, og tekniske faciliteter i vores lokaleudlån. Cafeen tilbyder desuden en række konferencepakker med god forplejning HER

Hvis du vil låne vores lokaler
Hvad enten du er almindelig borger, eller en forening er det gratis. Du kan læse mere om hvordan du kan bruge booke lokaler under "Lokaleudlån".

 

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok