webbannerMS
Velkommen til Makerspace 9220.

Hvad er et Makerspace ?
Makerspace 9220 er et åbent værkstedstilbud, hvor man ikke kun bruger traditionelt værktøj. Her står computerstyret værktøj helt centralt: En række 3D printere med forskellige egenskaber, udgør rygraden i det nye tilbud. Nu kan du derfor formgive alle tænkelige genstande på sin pc, og printe dem. Et andet digitalt tilbud er de forskellige laserskærere. Det er maskiner, der kan skære meget præcist i plader af forskelligt materiale, eller lave fine graveringer i plastic, glas og metal. De fineste af dem kan gravere bogstaver så små, at de kan stå omkring hullet i et hundetegn. Maskinerne kan også lave millimeterpræcise udskæringer i stof, så man kan lave utrolige applikationer på den måde. Værkstedet tilbyder også mere traditionelle ting som håndværktøj, symaskiner, og ikke mindst en programmerbar broderimaskine, som kan sy på al slags tøj.

Hvem kan bruge Makerspace 9220 ?
Makerspace 9220 er åbent for alle. Det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave. Det er et oplagt tilbud, ikke bare er for nørdede ingeniørtyper, men også for kunstnere, designere, og ikke mindst børn og unge, der er nysgerrige efter at lære. Skoleklasser og elever fra overbygningen er også velkomne efter aftale.

Makerspace 9220 er bemandet mandag og onsdag kl. 16 – 22.
Det er meningen at værkstedet på daglig basis skal drives af dygtige brugere, der også oplærer nye, der kommer til hen ad vejen. Der vil blive 3 adgangsniveauer. Du kan træffe Coding Pirates mandage mellem 17 og 19.

Det er gratis at anvende maskinerne, men du betaler selv for materialerne.
Se materialepriser på Makerspace9220's hjemmeside HER
Se mere på Makerspace 9220 hjemmeside HER
Se mere på Facebook HER

Kontakt projektleder:
Jacob Højer Christensen tlf: 9931 7615

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok