Du kan brevstemme på Trekantens bibliotek

Du kan brevstemme på Trekantens bibliotek

Starter Maj 07, 13:58

Kategorier: Andet

Hits: 229


Forud for valg til EU-Parlamentet den 26. maj 2019 har du mulighed for at stemme pr. brev på Trekanten til og med torsdag, den 23. maj 2019.
Mandag og torsdag 13 – 18, Tirsdag og fredag 10 – 15 og Lørdag 10 – 13. Henvendelse i Biblioteket i den bemandede åbningstid.
Se mere om brevafstemning til EU parlamentet på Aalborgbibliotekernes hjemmeside HER

Forud for Folketingsvalget 5. juni 2019 har du ligeledes mulighed for at stemme pr. brev på Trekanten inden 1. juni kl. 15. 
Det kan du i den bibliotekets bemande åbningstid fra kl. Mandag og torsdag 13 -18, tirsdag og fredag 10 -15 samt lørdag 10 -15
Se mere om brevafstemning til folketingsvalget på Aalborgbibliotekernes hjemmeside HER

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok