Weekend med Fisk og Fluer

Weekend med Fisk og Fluer

Starter Maj 19, 10:00

Ved Hesteskoen

Kategorier: Udflugt

Hits: 73


Har du en lystfisker i maven? Så kom og lær at binde fluer på Trekanten lørdag 18. maj kl. 10 - 13 og prøv om de virker dagen efter når vi holder Lystfiskeriets Dag ved Hestekoen i Aalborg Øst. 

Her vil vi prøve at fravriste fjorden nogle lækre hornfisk, havørreder eller måske rejer, blåmuslinger eller sågar østers.

Lokale lystfiskerforeninger, Aalborg Fjordhaver og Aalborg Kommunes naturvejledere står klar med gode råd og hjælp til en god start på en livslang hobby. Medbring gerne eget fiskegrej og waders. Der er udlån af fiskestænger og waders i begrænset omfang. Vi har røgeovnen klar til jeres fangst – og skulle fiskelykken svigte, har Trekanten lidt fisk med, så vi kan få smagsprøver. Der bliver salg af vådt og tørt fra Trekantens Café.

Arr.: Trekanten i samarbejde med Aalborg Kommunes naturvejledere, lokale lystfiskerforeninger samt Aalborg Fjordhaver

Du skal ikke tilmelde dig - alle er velkomne.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.
Mere information Ok